Frands Jensen Badeværelser

Kvalitetsbadeværelser til tiden..
Få et tilbud

Din garanti for godt håndværk

Vi har mere end 30 års erfaring i renovering af badeværelser og projektstyring af opgaven, og derfor er vi ikke blege for at kalde os eksperter. Men vi ved også, at der skal handling bag ordene.  

Når du vælger os – hos Frands Jensen – til at renovere dit badeværelse bliver du rådgivet og hjulpet igennem hele processen, fra start til slut. Og det starter allerede, inden vi sender de første tegninger. Vi kommer nemlig gerne ud til en uforpligtende snak, hvor vi guider og giver ideer – og så tager vi gerne forskellige materialeprøver med, så din fantasi kan få lov til at blive pirret.

Og så går vi ellers i gang med 3D-tegninger, planlægning, det hårde arbejde og den afsluttende oprydning, så du kan føle dig tryg hele vejen. For når du laver en aftale med os, kan du være helt sikker på, at vi kommer til tiden – og er din garanti for godt håndværk.

Med andre ord: det har aldrig været nemmere at få et nyt badeværelse!

Kvalitet til mindste detalje

Hos os får du ikke kun godt håndværk og smukke resultater, men også en tillidsfuld sparringspartner, der sørger for alt.

Vi leverer kvalitetssikrede løsninger og veludført håndværk ned til mindste detalje. Og vores eneste mål er at indfri dine ønsker og skabe dit drømmebadeværelse

… vi har mange projekter på bagen!

Hvert år leverer vi mere end 200 nyrenoverede badeværelser. Og vores mange projekter inden for badeværelsesrenovering har givet os en unik indsigt i, hvordan man maksimerer funktionalitet og æstetik i ethvert badeværelse.

Fra små opgraderinger til komplette transformationer sikrer vores dedikation til veludført håndværk, at hvert badeværelse er et mesterværk ned til den mindste detalje.

SOLIDT HÅNDVÆRK GENNEM 30 ÅR

Giv dit badeværelse nyt liv

Vi er stolte af at tilbyde individuelle, skræddersyede løsninger til dig, der ønsker moderne funktionalitet og højeste kvalitet leveret i et trygt og ordentligt samarbejde. Uanset om det er fliser, armaturer eller opbevaringsløsninger, kan du stole på, at vi kun bruger de bedste materialer og metoder.

… og så dækker vi altså hele Syddanmark – og er mere end klar til at hjælpe dig med at komme i mål med dit drømmebadeværelse.

Vores proces

Sådan gør vi det

1. TILBUD

  • Vi skitserer og afsender et tilbud til dig
  • Tilbuddet tilpasses
  • Tilbuddet godkendes

2. KUNDEN

  • Valg af fliser, møbel, armatur mv.

3. OPSTART

  • Sammen sætter vi en dato for opstarten
  • Vi opretter dernæst projektplanen

4. UDFØRELSE

  • Alt efter projektets omfang, tager det mellem 10-20 arbejdsdage at udføre

5. LØBENDE MØDER

  • Du får en fast kontaktperson på projektet, som du har løbende møder med
  • Vi kvalitetskontrollerer

6. AFSLUTNING

  • Vi afslutter og afleverer projektet
  • Vi rydder op og gør rent, så alt står klar til dig

KONTAKT

SKRIV TIL OS